Broodrecepten - Borrelbrood
Ingredienten:
250 gr. Broodmachine-mix Volkoren
250 gr. Broodmachine-mix Boerenwit
310 ml. Water
1 eetl. Suiker
1 tl. Gedroogde basilicum
1 tl. Knoflookpoeder
1 tl. Grof versgemalen zwarte peper
1 tl. Fijngehakte verse knoflook
3 el. Fijngehakte verse bieslook
200 gr. Geraspte Peccorino kaas
Bereidingswijze:
Eerst het water in het bakblik vervolgens de Volkoren- en Boerenwit-mix afwegen. Weeg de suiker af en voeg deze toe. Stel de broodbakmachine in volgens de gebruiksaanwijzing.
Voeg de basilicum, knoflooppoeder, peper, verse knoflook, verse bieslook en kaas toe tijdens de 2e kneding of bij het signaal voor toevoeging zoals in de gebruiksaanwijzing van de broodbakmachine staat omschreven.
Copyright - Privacybeleid
|